Modellenboek in open2ortho

alle stamdata op één plek

Een van de belangrijkste zaken bij het aanmeten van Orthopedische schoenen is ongetwijfeld de keuze van het model. Hoe leg je vast welk model en welke onderdelen er gebruikt gaan worden?

Aangezien wij streven naar een papierloze omgeving voor onze klanten hebben we het modellenboek en het aanmeten registreren volledig geïntegreerd. Met het aanmaken van een project in Open2Ortho kun je alle benodigde formulieren voor het verzamelen van informatie klaar zetten voor gebruik. Of dat nu meteen is of pas na het passen; de informatie staat klaar. Een van de onderdelen zou een Schachten en Onderwerken formulier kunnen zijn. In dit formulier kun je gebruik maken van de informatie in Open2Ortho. Zo kunnen we in het ERP systeem producten aanmaken voor de modellen en deze gebruiken in het formulier.

Het invullen/registreren van het model doe je in het formulier. Het zoeken en selecteren kunnen we mogelijk maken in de webomgeving van Open2Ortho. Wij gebruiken hiervoor de webshop functies. Die stellen de gebruiker in staat om op kenmerken te zoeken. Zo zou binnen je modellenboek kenmerken kunnen vastleggen die het selectieproces kunnen vereenvoudigen. Denk aan Haktype, hoogte, sluiting enz. 

Deze functie kun je niet alleen voor het model gebruiken, maar ook voor andere te selecteren onderdelen. Denk aan zoolmateriaal, leersoort en kleuren, randen enz.

Mooie hiervan is dat de aan te maken producten nog slechts op 1 plek worden beheerd. Van daaruit kunnen deze gebruikt worden voor selectie, maar ook om inkoop te doen. Zelfs een integratie met de productie administratie is mogelijk.

De kracht van een ERP in combinatie met Open2Ortho.

Odoo afbeelding en tekstblok

Natuurlijk ook op mobiel / tablets te gebruiken

Alle functies binnen Open2ortho maken gebruik van dezelfde web interface. Deze moderne omgeving is vanzelfsprekend ontwikkeld om te gebruiken op ieder apparaat. Of het nu een PC, laptop of telefoon is. Het scherm past zich vanzelf aan.

Hierdoor is uw dossier altijd en overal beschikbaar maar ook voor uw klanten.

Wij komen graag op locatie om u persoonlijk de mogelijkheden te tonen.

Laat een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.


Ook is het mogelijk u een demo omgeving te sturen; u kunt dan zelf inloggen zien dat het werkt!