Odoo handleiding

Open2Ortho is een applicatie gemaakt voor Odoo ERP. Dit flexibele en modulaire systeem is Ontwikkeld door Odoo SA en een community van vrijwilligers en professionals. Odoo biedt Open2Ortho een modern en betrouwbaar platform om mee verder te bouwen.

Voordat je aan de slag gaat met de handleiding adviseren we je om eens naar de algemene handleiding van Odoo te kijken; deze geeft een beter beeld van de algemene functies en bediening van Open2Ortho.

FAQ - Tips en tricks

80% ontwkkeling
Vaak gebruikte filters opslaan

Wanneer je vaker gegevens aan het zoeken bent in Open2Ortho met dezelfde zoekcriteria kun je de zoekopdracht opslaan.

1.  Maak de gewenste filters met de zoekbalk, standaard filters of een combinatie van beiden

2. Klik nu onder de zoekbalk op favorieten en kies "Huidige zoekopdracht opslaan"

3. Geef je opdracht een herkenbare naam zodat je deze volgende keer vaker kunt gebruiken.

let op! Opgeslagen zoekfilters kunnen niet gebruikt worden met dynamische datum filters. De filters op datum zijn vast en kunnen niet dynamisch opgeslagen worden. Als dit toch gewenst is neem contact op met support om een aanvraag te doen; wij maken graag een filter voor je..

Intern berichten sturen

Het is handig om binnen de organisatie berichten te sturen via Open2Ortho. Bijvoorbeeld om een inhoudelijke vraag te stellen over een opdracht of klant. Gebruik hiervoor de Chatter. Kies in de Chatter "Log notitie". In het berichten venster type een "@". Odoo suggereert dan een relatie.
Odoo stuurt de gekozen relatie dan een bericht (of e-mail als de betreffende gebruiker dit heeft ingesteld) met je bericht; In dit bericht kan deze dan direct doorklikken naar Open2Ortho om de gegevens te bekijken en te antwoorden.

Video