Gebruiks vriendelijk

Kassa   systeem

Opgezet in minuten, verkoop in seconden.
Werkt op elk toestel.


Artikelafbeeldingen worden direct uit de product database geladen, voorraadstatus is zichtbaar en worden indien ingesteld automatisch bijbesteld indien er voorraadregels zijn aangemaakt.

Werkt op alle hardware.

Geen installatie en geen specifieke hardware vereist. 

Tablets

Laptops

Desktop

Industriële Machines

 
 

Alles wat je winkel nodig heeft.

Open2Ortho is gebaseerd op een slimme interface dat elk retailbedrijf zonder problemen kan gebruiken. Omdat het extreem flexibel is kun je het Kassasysteem aanpassen zodat het je precieze noden invult.

 

Online of offline.

Open2Ortho Kassasysteem blijft betrouwbaar zelfs als de verbinding dat niet is.

Zet een nieuw kassapunt snel en gemakkelijk met gewoon een internet verbinding. Gebruik je Kassasysteem altijd en overal waar je wilt.

Om de kassa te starten heb je een internet verbinding nodig maar hij blijft werken zelfs als er geen verbinding meer is.

Blijf in contact met je klanten.

En zorg dat ze blijven terugkomen met loyalty programma's.


Beloon je loyale klanten met punten, cadeau's en kortingen met Open2Ortho loyaliteit programma's. Het hele proces is snel en volledig geautomatiseerd. Je klanten identificeren gaat nog sneller met klantenkaarten en barcode ID's.

Registreer je klanten zodat je hun koopgedrag kunt bijhouden. Je kan hun speciale aanbiedingen toezenden via de ingebouwde Mailing applicatie. Registreer de juiste btw en en geef je de klant onmiddellijk de factuur me of stuur rechtstreeks via mail.

Geïntegreerd Voorraad beheer.

Real time controle en accurate voorspellingen om inkoop juist te managen.

De Open2Ortho Voorraad Beheer app verwerkt automatisch alle verkopen vanuit het Kassa Systeem met de werkelijke voorraad. U kan in real time de beschikbaarheid van producten zien zonder tijd te verliezen. Verder is het Kassa Systeem compatibel met het Modellenboek en de e-Commerce . Je hebt geen aparte voorraden meer nodig voor twee verkoopkanalen en je kunt zonder hoofdzorgen multi-channel verkopen.

Meer over webshop en modellenboek

Odoo • Tekst en afbeelding

Open2Ortho is modern beheer van orthopedie bedrijven.

Download het nieuwe e-book met de meest gestelde vragen.